Average: 4 (4 votes)
Παρασκευή
20 λεπτά
Μερίδες
4 μερίδες
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολη
κριθαρότο
παντζάρια
Tab Title
ΥΛΙΚΑ
Tab Content

1 συσκευασία παντζάρι Μπάρμπα Στάθης, 600γρ
1- 2 κ. σ. άνηθο ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2 κ. σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης, 300γρ
2 κ. σ. ελαιόλαδο
400 γρ. κριθαράκι
1,4 lit. ζωμό λαχανικών
100 γρ. ξυνομυζήθρα ή φέτα

κριθαρότο παντάρια ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
Εκτέλεση
  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 4 – 5 λεπτά.
  2. Ρίχνουμε το κριθαράκι, τα παντζάρια και τον ζωμό λαχανικών. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε το ριζότο για 15 λεπτά περίπου.
  3. Ελέγχουμε το αλάτι και το πιπέρι και πασπαλίζουμε με άνηθο. Σερβίρουμεμε θρυμματισμένη μυζήθρα ή φέτα.
Προϊόντα συνταγής

Παντζάρια

Τα δροσερά παντζάρια μας είναι ένα πολύτιμο και θρεπτικό λαχανικό με πολλά οφέλη στη υγεία μας.

Ειδικότερα, έχουν υψη...

Λαχανικά τόσο θρεπτικά & φρέσκα,

όσο την στιγμή που κόπηκαν!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΦΡΕΣΚΑΔΑ,

ποικιλία και απόλαυση!